Si el Facebook no hagués existit…

Cada cop que hi ha algun error al servidor o a la base de dades del Facebook penso: “Per fi hi ha hagut algú que se li ha acudit com parar això”. Però llavors començo a imaginar…

Us imagineu que un hacker ha pogut entrar a la base de dades del Facebook i obtenir les dades personals de tots els usuaris? Us imagineu, que rere aquest hacker hi ha una màfia de tràfic de persones que està buscant víctimes per cobrar rescats? Us imagineu que, en un cop i no res, us trobeu que totes les dades que tenieu al vostre compte, fotos, records, missatges, etc, hagin estat borrats per art de màgia? I que poca estona després truqués per telèfon un número desconegut, i que a la vegada tiressin la porta de casa vostra al terra i us atraquéssin?

Us imagineu que això fos com un cop d’Estat, i que a partir d’ara, una màfia tingués el control de tota la informació del Facebook? Us imagineu que, aquesta màfia trobés enmig d’aquestes dades com controlar el món?

Llavors ens repetiríem una vegada i una altra, si el Facebook no hagués existit mai, res d’això hauria passat…

Però poca estona després, el Facebook torna a funcionar com si res hagués passat. I suspirem, perquè això vol dir que no ha passat res d’això. O sí, i tot just ara és el començament de tot… qui sap.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s