Inspiració

Sempre costa començar una carta, un correu o, encara que sigui, una frase que pugui impresionar. Així com em pot costar començar a escriure aquest text. Comences a teclejar, i quan creus tenir-ho, ho esborres. Busques les paraules exactes per definir allò que estàs pensant, allò que vols transmetre, però per alguna raó estranya avui aquestes paraules no apareixen en el teu cap. Però, en el fons, penses que, si no comences a escriure segur que la inspiració no vindrà. I fins i tot, potser abans que te n’adonis, ja tindràs allò que volies dir.

Per escoltar: Diumenge, de Sanjosex

Anuncis

3 comments

  1. La inspiració no sempre la tindrem quan la volem, però si ens agafa preparats, la podrem aprofitar. Il·lusió i inspiració, moltes vegades, van molt lligats! 🙂

  2. Es dificil trobar inspiració, sobretot en els dies en que estas més futut. Per això és important la improvització, per evitar que quedem com uns tontos. I si tot i així no surt res, el millor que es pot fer és tancar l’ordinador, sortir a fora i oblidarse del que vols escriure, esperant que quan tornis la inspiració es digni a passar. Al cap i a la fi, les paraules sempre poden esperar una mica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s