Gelosia

És com el paper gelós de l’escuradents, més proper a la forma original de la fusta. També és com l’escuradents que se sent gelós de l’arbre, viu. L’escuradents li fa la vida impossible a l’arbre; però vist des d’un altre punt de vista, l’arbre li fa la vida impossible a l’escuradents. Sigui com sigui, vull que sàpigues que no tenim cap motiu per endur-nos per aquest sentiment. No som ni paper, ni escuradents, ni arbre. Som persones, i ens estimem. És que ens hauria d’importar alguna cosa més?

Per escoltar: Espera’m, de Teràpia de Shock

Anuncis

One comment

  1. La gelosia només porta a contradiccions on ningú vol arribar. Quan dues persones s’estimen profundament i, per tant, confien l’una en l’altra, la gelosia és un sentiment superflu que més ens val saber evitar, ja que pot portar més problemes dels que es poden imaginar.

    Promoure la confiança, en un mateix i en l’altre, ens ha de servir per unir encara més els vincles afectius entre les persones. Quan veus que confien en tu, que t’expliquen les coses, que valoren la teva opinió, t’omples d’una satisfacció que difícilment podem trobar d’altres maneres.

    La gelosia és un sentiment que no existeix en el llenguatge de l’amor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s