Imagina

Quin poder té la il·lusió, que fa plorar d’emoció, que fa que l’esperança revifi, que fa somriure, que fa ser feliç. Mentre no arriba la patacada, intentem ser il·lusos i gaudir d’aquesta sensació d’imaginar-nos que fos realitat.

Per escoltar: Les hores, de Miquel Abras

Anuncis

One comment

  1. “Si lo puedes imaginar lo puedes lograr / Si lo puedes imaginar lo puedes crear.” – Albert Einstein (m’encata buscar al wikiquote)
    Imaginar no és només pensar en el que no existeix. Imaginar és crear la teva propia realitat. Imaginar és construir un món nou, on tot el que desitgis és possible. És jugar amb el teu jo intern, dibuixar junts una nova visió de la vida.
    Imaginar és diferent a somiar. Perque els somnis venen de l’inconscient, de la part que no pensa ni raona, la més sincera y pura, la que sent e intueix. En canvi, les imaginacións venen de la part racional del cervell, la que desitja i planeja, la més calculadora y llesta, la menys juganera i bromista. De vegades es barrejen imaginació i somni. Estan tots dos al teu cap, són veïns, és normal que es portin b.
    Com és nota que és un tema que m’agrada i on me puc esplaiar de veritat. 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s