Tequila

La meva ignorància en el món de les begudes alcohóliques m’ha fet buscar per internet per què, quan la gent beu tequila, abans assaboreix una mica de sal i després es menja una llimona.

La primera resposta que he trobat és aquesta: “Los mexicanos lo toman solo, en cualquiera de sus variantes, pero para lo que no estan acostumbrados a beber, se usa la sal para mitigar el sabor amargo del tequila, luego el tequila (obvio) y al final el limon para evitar la respuesta del cuerpo de expulsar el tequila con las nauseas.”

I llavors se’m planteja un dubte. Si el tequila té un gust amarg desagradable, i a sobre fa vomitar, per què la gent en beu? Per emborratxar-se bebent qualsevol cosa que a sobre té mal gust?

Així que perdoneu un altre cop la meva ignorància, i corregiu-me, si m’equivoco. Per què no, hi ha coses que no entenc.

Per escoltar: Se’m moren les plantes, de Mazoni

Anuncis

One comment

  1. La gent es pren el café, tot i ser amarg. Pel que estic veient, el tequila és una beguda molt característica de Mèxic, lu qual li dona un aire tradicional. També suposo que té a veure amb el subidón que dona, un cop t’acostumes a beure’l. O potser serà que sí que ens emborratchem amb qualsevol cosa que ens possin al davant.
    En fi, com deia Café Quijano: Tanto tequila, lo tengo que dejar…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s